Despre Noi

Ne marim echipa

Cautam un coleg care sa ne ajute la vanzarea serviciilor noastre catre clientii Pharma. Clientii nostri sunt firme din domeniul medical si Societati Medicale Profesionale.

Ai succes în negocieri? Îți place să organizezi evenimente? Îți place să ai inițiativă sa creezi proiecte sau să contribui la îmbunătățirea fiecărui proiect la care participi?

Dacă ai experiență în vânzări și organizare de evenimente, contacteaza-ne!

★ MAI MULTE INFORMATII ★

Cine suntem

O echipă formată din antreprenori, manageri și oameni de acțiune care de-a lungul timpului au crescut proiecte de business pioniere în domeniilor lor de activitate. Suntem oameni care au înțeles că educația stă la baza oricărui progres iar misiunea noastra este aceea de a pune la dispozitia profesionistilor in domeniul sanatatii cele mai accesibile si eficiente forme de educatie si comunicare.

Funcționăm pe modelul „comunități care ajută alte comunități’’, iar rolul nostru este să fim spațiul de întâlnire dintre ele. Comunicarea in cadrul echipei de terapie este esentiala, iar noi facilitam aceasta intalnire intre profesionisti in spatial virtual.

Punem o Echipa cu competente tehnice, de eLearning, comunicare si management la dispozitia medicilor de orice specialitate, implementam cele main noi forme de educatie si comunicare, asistam utilizatorii nostril pentru a le asigura o un acces facil. Iar în final supervizăm implementarea proiectelor, măsurăm rezultatele și multiplicăm rapid ce a funcționat.

CSR:

Suntem o echipă cu peste 10 ani experienta experiența antreprenorială, care ne ajută să ne eficientizăm procesele interne și să urmărim mereu să obținem un impact cât mai mare, consumând cât mai puține resurse. Iar în acest fel, să putem ajunge la cât mai mulți medici din rural si urban.

De asemenea, lucrăm continuu la dezvoltarea de mecanisme financiare care să asigure sustenabilitatea proiectelor, promovareaacestora, inclusiv cele pentru cercetare și dezvoltarea de noi soluții pentru modernizarea educației.

Ce nevoi acoperim efectiv

  1. Cursuri EMC: funizarea de cursuri de educatie medicala continua de tip premium, accesibile in mod gratuit de catre profesionistii in sanatate – medici de diferite specializari
  2. Webinarii: comunicare live cu profesionisti cu vasta experienta si renume pe domeniul de activitate, care interactioneaza intens cu audienta: sunt adresate intrebari participantilor, iar acestia la randul lor au ocazia de a intreba speakerii
  3. Evenimente hibride: eficientizarea managementului evenimentelor intr-un an dificil, in care instabilitatea derivate din conditiile pandemice fac ca organizarea evenmentelor sa reprezinte adevarate provocari, echipa noastra va ofera solutii mixte, care acopera orice scenario.
  4. Informari medicale care sunt atent selectate si comprehensive pentru utilizatorii platformei.
  5. Add free: platforma nu este deschisa reclamelor si asigura astfel o experienta placuta utilizatorilor.

De ce existăm

50.000 de medici sunt în momentul de față in linia intai in lupta pentru pacienti, atat pentru cei care sufera de COVID-19, cat si pentru cei care au alte problem de sanatate.

Sistemul medical este sub o mare presiune, care se reflecta in atributii suplimentare in contextual pandemiei pentru fiecare medic. Timpul este cea mai pretioasa moneda, iar accesul facil online la toate evenimentele si formele de educatie a devenit essential.

Costurile pentru realizarea cursurilor si evenimentelor sunt acoperite prin sponsorizari, granturi si donatii. Utilizatorii platformei nu achita niciun fel de taxe.

Cercetarea in demeniul medical a capatat un ritm fara precedent. A fi la curent cu cele mai recente ghiduri de tratament este crucial si totodata dificil de realizat, astfel ca studiul sistematic este singura modalitate prin care putem ramane conectati la descoperirile recente.

Existăm pentru că educația nu mai poate aștepta. Are nevoie de un salt în secolul 21. Astăzi. Acum!