Infectii respiratorii – diagnostic si tratament

Descriere curs:

☰ Categoria: Boli Infectioase Respirator

☰ Structura: 3 lectii

⏰ Aproximativ 10 ore de studiu

Organizator: Societatea Nationala de Medicina Familiei in parteneriat cu UMF Carol Davila Bucuresti

Cursul “Infectii respiratorii – diagnostic si tratament“ este un program disponibil on-line, al cărui obiectiv este sa pună la dispoziția medicilor de familie informații actualizate despre criteriile de referire a pacientului cu infectii respiratorii cu prognostic grav catre medicul specialist si/sau internare.

De asemenea, cursul are ca obiectiv aprofundarea cunostintelor legate de tratamentul pacientului cu infectii respiratorii usoare in cabinetul medicului de familie sau in cel al medicului scolar, abordand distinct subiectele preventie si vaccinare.

Cursul „Infectii respiratorii – diagnostic si tratament” foloseste metode de predare online cu resurse multimedia precum ilustrarea grafica a conceptelor, animatia etc. care tin seama de specificul invatarii la adulti. Atat nivelul studiului in cadrul lectiei cat si parcursul lectiilor este marcat pentru a asigura un bun control al cursantului asupra materialelor.

Elementele semnificative ale lectiei sunt marcate prin activitati preliminare, prin animatia conceptelor relevante si sunt evidentiate in cadrul setului final de concluzii.

Autori curs:

Conf. univ. Dr. Roxana Nemes