Platforma de prezentare si gestiune a membrilor

Noi consideram ca este foarte importanta prezenta online a Asociatiei Profesionale. Site-urile simple de prezentare s-au transformat in adevarate platforme de prezentare a proiectelor, de atragere a mebrilor care se transforma in utilizatori inregistrati si vizitatori recurenti, care sunt mult mai active si mai implicati in viata organizatiei.
Necesitatile de Comunicare intre Asociatiile Profesionale si membrii acestora sunt din ce in ce mai mari si confera putere Asociatiilor. Puterea de a realize proiecte mai importante si cu impact mai mare, puterea de a creste si a-si indeplini misiunea si obiectivele.

Data Center Solutions este partenerul strategic pentru realizarea acestor platform de Comunicare, in cadrul carora se asigura gestiunea membrilor, informari periodice ale acestora (email / SMS), plata online a cotizatilor, evidenta la zi a calitatii de membru pentru a putea beneficia de proiectele speciale adresate strict membrilor.

Prin implementarea unei astfel de platforme de management al membrilor creste fidelizarea acestora, transparenta informationala si decizionala, si scad costurile operationale.