Platforme de eLearning dedicate EMC

Data Center Solutions realizeaza patforme de deducatie medicala continua cu acces restrictionat, permis doar profesionistilor in domeniul sanatatii sau unui public tinta selectat. Acestea sunt construite in concordanta cu specificatiile tehnice stabilite de CMR  asociaza fiecarui curs un examen cu durata de parcurs limitata si un set de intrebari cu raspunsuri multiple. Se recomanda creditarea cursurilor la CMR pentru a putea fi parcurse de cursanti din toata tara.

In cadrul platformei de eLearning cursantul poate vizualiza lista de cursuri aflate la dispozitie, cursurile la care s-a inscris, cele pe care le-a absolvit, punctele EMC acumulate, isi poate descarca online diploma de absolvire.

Cursurile sunt prezentate in concordanta cu obiectivele, explicand competentele pe cursantul le va dobandi prin studiu, cu mesaje video sau citate din partea autorilor, cu mentiunea sponsorilor daca este cazul, dar si cu un set aditional de resurse ori calculatoare care pot fi materiale folositoare in practica.

Utilizatorii platformei de eLEarning au la dispozitie suport tehnic prin telefon sau prin email (inclusiv cu facilitati callback).

Mecanisme antifrauda asociaza fiecarui examen un scor care transmite corespunzator alerte.