Lista de conferinte medicale 2021

Preventia si evaluarea pacientului conform normelor Co–Ca 2021 Managementul pacientului cu boala cronica de rinichi

Perioada:
07-12-2021 - 07-12-2021
Tinta:
Medic
Specialitatea
Medicina de familie

🔊 Lectori:

Dr. Dina Mergeani
medic primar medicina de familie, Presedinte Asociatia Societatea Nationala de Medicina Familiei / Medicina Generala

 

Dr. Razvan Miftode
medic primar medicina de familie, Vicepresedinte Asociatia Societatea Nationala de Medicina Familiei / Medicina Generala

🕑 Data și ora: 07-12-2021, 19:00

Va invitam la un nou webinar din seria evenimentelor dedicate preventiei si evaluarii pacientilor conform normelor Co-Ca 2021, dedicat Managementului pacientului cu boala cronica de rinichi.

In acest webinar ne-am propus sa abordam maniera ceea mai eficace de respectare si aplicare a normelor metodologice descrise in Contractul Cadru 2021, de catre medicul de familie in relatie cu pacientul cu patologie cronica renala.

Un astfel de pacient este extrem de frecvent intalnit in practica curenta si un rol foarte important in diagnosticul si evaluarea periodica, il are medicul de familie. In cadrul consultatiilor de medcina primara, bolnavul este evaluat, tratat sau trimis catre un specialist in cazul agravarii bolii.

Pacientul cu patologie renala cronica necesita monitorizare si evaluare permanenta pentru a pastra o calitate a vietii cat mai buna si pentru a evita eventuale decompesari ale bolii cu urmari dramatice

Proiectul “Preventia si evaluarea pacientului conform normelor Co-Ca 2021” este realizat cu sustinerea:

Site-ul evenimentului