Lista de conferinte medicale 2022

Screeningul, diagnosticul si tratamentul neuropatiei diabetice

Perioada:
05-05-2022 - 05-05-2022
Tinta:
Medic
Specialitatea
Medicina de familie

Screeningul, diagnosticul si tratamentul neuropatiei diabetice

Actualitati in managementul neuropatiei diabetice

 

🕑 Data și ora: 05-05-2022, 18:00

🔊 Lectori:

Prof. Dr. Gabriela Radulian

Prof. Univ. Dr. Bogdan Mihai

Societatea de Neuropatie Diabetică – Neurodiab are deosebita plăcere de a vă invita la un nou eveniment online dedicat screeningului, diagnosticului și tratamentului neuropatiei diabetice, care va avea loc în data de 5 mai 2022, începând cu ora 18:00.

Prof. Dr. Gabriela Radulian a reprezentat România într-un important studiu internațional din domeniul complicaților diabetului. Împreună cu experți din alte 11 țări au elaborat o serie de recomandări privind screeningul, diagnosticul și tratamentul neuropatiei diabetice periferice în practica clinică, bazate pe consens științific și folosind procesul Delphi. Studiul elaborat de aceștia a fost deja acceptat spre a fi publicat în “Diabetes Research and Clinical Practice”, publicația oficială a Federației Internaționale de Diabet.

Pe parcursul evenimentului, lectorii vor prezenta noutățile și progresele înregistrate în domeniul neuropatiei diabetice, iar participanții vor avea șansa să intre în legătură directă cu lideri de opinie din România specializați în prevenția, diagnosticul și tratamentul adecvat al neuropatiei diabetice.

Agenda Eveniment

  • Recomandări actuale ale ghidurilor în tratamentul neuropatiei diabeticeProf. Univ. Dr. Gabriela Radulian
  • Abordarea practică a neuropatiei diabeticeProf. Univ. Dr. Bogdan Mihai

Site-ul evenimentului