Servicii editoriale, social media, SEO, PR

Echipa de redactie Data Center Solutions este conectata la stirile si evenimentele medicale. Realizam stiri de interes pentru medici sau pentru pacienti tinta.

Stirile adresate pacientilor sunt adaptate si redactate in limbaj adecvat, pastrand corectitudinea stiintifica a informatiilor.

Stiri in exclusivitate sunt realizate prin interviuri cu personalitati marcante, fie filmate, fie prin telefon sau email. Informatiile sunt verificate si pozitionate echilibrat, cu prezentarea surselor. Serviciile editoriale specifice se pot realiza si pentru Social Media, cu share de imagini, fotografii realizate spontan sau din baza de imagini.

In relatia cu presa echipa noastra asigura redactarea comunicatelor de presa, distributia acestora si analizeaza impactul pentru mediul online sau scris.

Comunicarile periodice prin email sunt importante pentru stabilirea unei baze de vizitatori recurenti care sunt conectati la fluxul de informatii disponibile pe tema de campanile.

Cuvantul cheie este FLUX! Pentru a stabili o schimbare autentica in comportamentul publicului tinta este important ca informatii noi sa fie disponibile pe o durata de timp relevanta. Campaniile de Comunicare implementate de echipa noastra urmaresc efectele pe termen mediu si lung, care sa fie sustenabile in timp.