Lista de conferinte medicale 2021

Sindromul Post-Covid de Oboseala Cronica = Encefalomielita Mialgica?

Perioada:
15-12-2021 - 15-12-2021
Tinta:
Medic
Specialitatea
Medicina de familie

🕑 Data și ora: 15-12-2021, 18:00

🔊 Lectori:

Prof. Univ. Dr. Dan Iulian Cuciureanu
medic primar neurolog, Șef clinică Neurologie 1, Spitalul Neurochirurgie Iași “N. Oblu”

Vă invităm în data de 15 decembrie, ora 18:00, la evenimentul susținut de compania farmaceutică AC HELCOR și BioSunLine®, ce aduce în atenție recomandări cu aplicabilitate necesară în contextul pandemic actual.

„Orice sistem sau organ din corp poate fi afectat” – este concluzia grupului de lucru britanic National Institute for Health and Clinical Excellence.
Nu există o definiție medicală sau o listă de simptome – două persoane cu Sindromul Post-Covid pot avea manifestări foarte diferite. Cu toate acestea, cea mai comună caracteristică este oboseala invalidantă.

Despre Sindromul de Oboseală Cronică care apare Post-Covid și terapiile moderne adiacente va vorbi Domnul Prof. Univ. Dr. Dan Iulian Cuciureanu, medic primar neurolog, Șef clinică Neurologie 1, Spitalul Neurochirurgie Iași „N. Oblu”, în cadrul webinarului național organizat de compania farmaceutică AC HELCOR cu titlul: Sindromul Post-Covid de Oboseală Cronică = Encefalomielita Mialgică? Adevărat sau fals? Terapii moderne 2021.

Participarea la eveniment va fi premiată cu 10 cadouri, care vor fi acordate în urma unei trageri la sorți și a completării unui chestionar. Fiecare premiu constă într-un Purificator de aer AlecoAir P15 KIDDO New, Wi-Fi, Lampa UV,-C Filtru HEPA si Carbune Activ, Functie Ionizare.

Acest eveniment este realizat cu sprijinul:


Site-ul evenimentului