Lista de conferinte medicale 2021

Zincul si vitamina C: preparate uzuale si rolul in fiziologia, metabolismul si patologia umana

Perioada:
11-03-2021 - 11-03-2021
Tinta:
Specialitatea
Medicina de familie

🔊 Lectori:
Prof. Dr. Nicolae Hâncu, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, Membru de Onoare al Academiei Române
Conf. Univ. Dr. Farm. Gabriela Tătărîngă, Facultatea de Farmacie, UMF „Grigore T. Popa” Iași
Șef Lucrări Dr. Anca Crăciun, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice

🕑 Data și ora: 11-03-2021, 19:00

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate în slujba sănătății omului, Wӧrwag Pharma a demarat campania educațională gratuită – “Biofactori pentru sănătate”.

Webinarul are ca invitați și teme:

• Șef Lucrări Dr. Anca Crăciun, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice – “Rolul zincului și a vitaminei C în fiziologie și metabolism”

◦ Vitamina C joacă un rol important în buna funcționare a funcțiilor biologice, precum susține producția de colagen și contribuie la sănătatea vaselor de sânge, ligamentelor, sistemului osos, sistemului imunitar și a pielii. Zincul participă activ la desfășurarea în condiții optime a funcțiilor celulare, astfel joacă un rol important în formarea oaselor, creșterea fătului și a copilului, ajută funcțiile cerebrale, susținerea sistemul imunitar și influențează maturarea spermatozoizilor și motilitatea acestora.

• Conf. Univ. Dr. Farm. Gabriela Tătărîngă, Facultatea de Farmacie, UMF „Grigore T. Popa” Iași – “Preparate uzuale de vitamina C și zinc”

◦ Care sunt formele de vitamina C și zinc fabricate în Germania în casa Wӧrwag? Cum sunt fabricate acestea la standarde GMP? Acestea sunt întrebările de la care pornește discuția despre beneficiile biofactorilor Wӧrwag Pharma.

• Prof. Dr. Nicolae Hâncu, medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, Membru de Onoare al Academiei Române – “Rolul zincului și a vitaminei C în patologia umană”

◦ Zincul și vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la reducerea stresului oxidativ. Sistemul imunitar are nevoie de un nivel optim de zinc și vitamina C care să îl ajute în lupta împotriva bacteriilor și virusurilor. Astfel, combinația dintre zinc și vitamina C asigură un efect sinergic, crescând eficiența sistemului imunitar.

Profită de această oportunitate pentru a te informa de la cei mai buni! Investește în dezvoltarea ta profesională! Fii mai aproape de pacienții tăi!

Urmareste inregistrarea.